Fake (3) - Coach - jak poznat padělek a originál

Jak nenaletět na koupi padělku od firmy Coach se s námi podělila naše kamarádka Marcela :-)

I ona si na aukčním portálu koupila "zaručeně originál". Ale vzhledem k tomu, že má už originální kabelku z USA přímo z butiku Coach, tak věděla, že to originál není...

Coach zásadně používá na látkové kabelky kožené štítky a u této kabelky byl kovový, který je jen na na několika typech celokožených kabelek. Zipy nejsou nikdy ostré a jejich táhla jsou zakončená vždy koženým poutkem, což v tomto případě také nebyla pravda.
Cvočky ani karabinky Coach dle vyjádření jejich klientského oddělení nejsou označovány logem, protože je velmi snadno kopírovatelný prvek, stejně tak ozdobný štítek na přední straně kabelky je většinou vyražen do kůže, nikoliv nalepen na kovovém štítku (kovový štítek u těch několka málo typů je jakoby vtlačený do kůže, né nalepený na látce) a u toho typu to tak také nebylo.
Prošití je u tohoto typu kabelky v černé barvě režně bílé, nikoliv hnědobronzové, prý není dle vyjádření klientského centra zvykem, že se kombinuje černá s hnědou.
Stejně tak kodové číslo uvnitř kabelky dle vyjádření klientského centra neodpovídá typu kabelky a podle jejich vyjádření se jedná o "fejk".
Navíc, u iniciálového látkového potisku, fake ve většině případech obsahuje ještě u každého velkého písmene C celé malé slovo COACH, což originál nemá myslím u žádného typu.

Témata:

Výrobci: