Stránky www.nasekabelky.cz

Bohužel dnes mi přišel mail, který mě vůbec nepotěšil. Ono nepotěšil není možná to správné slovo, spíše je mi to líto. Jedna z nás žádá o zrušení účtu z důvodu pocitu, že mezi nás nepatří. Chtěla bych proto ještě jednou zopakovat, k čemu by měly stránky www.nasekabelky.cz sloužit.

Mě i Dianu hrozně štvalo a štve, za jak velké peníze se prodávají padělky různých značek a chtěly jsme zprovozněním tohoto webu pomoci s rozpoznáváním originality produktů. Stránky jsme založily proto, abychom o tom mohly diskutovat, fotit a popisovat značky, které se padělají.

Obě jsme milovnice značky Louis Vuitton a já za sebe mohu říct, že jsem začala nejprve u sportovních kabelek Nike, Adidas, přes Next, Roxy, Guess... Opravdu jsem toho vystřídala hodně, ale také to bylo mou aktuální finanční situací. Před 10ti lety jsem LV znala jen z časopisů a byla to pro mě značka naprosto nedosažitelná.

Moje první LV byla malá použitá pochettka. Já jí ale milovala, vždyť to byla moje první originální Vuittonka. Těšila mne a měla jsem z ní radost - a o to hlavně jde!!! Teprve později přišly kulaté narozeniny a manžel mi koupil peněženku a kabelku (a tím si na sebe ušil bič :-))
To podstatné ale je, že i starší a použitý originální kousek od LV dokáže potěšit svého majitele. Já rozhodně tyto kousky neodsuzuji a už vůbec si nemyslím, že na naše stránky nepatří. Patří a jsme za to rády!!! :-)

Snažíme se vkládat příspěvky i o jiných značkách než je LV, ale tato značka našim stránkám bezpochyby dominuje. Jsem přesvědčena, že si každá o novém kousku (né ale nutně novém ve smyslu z poslední kolekce) ráda počte a pokochá alespoň pohledem. Neberme tyto stránky jen jako místo pro chlubení se kdo na to má, kdo si pořídil něco z aktuání kolekce přímo v butiku LV nebo předhánění se, kdo za víc atd... O tom to tady není a nerada bych, aby bylo.

Na závěr snad jen konstatování, že vítáme každého návštěvníka, přispěvatele a čtenáře a budeme rády, pokud stránky jakkoliv pomohou nebo potěší.

Komentáře

Ja souhlasím jsem tu dnes poprvé a muj dojem je takovy ze tu kazdy ukazuje a chlubí se co ma. :-(nemyslim to zle ale je to muj názor.

třeba já osobně jsem strašně ráda, že můžu vidět věci naživo a nejen na ofic.stránkách, neboť do obchodu to mám docela daleko a navíc nemám vůbec čas takhle někam jezdit, většinou mám tak max. v noci pár hodin na net..navíc tady holky dobře dle svých zkušeností každému poradí, co by bylo pro něj dobré a co ne, a toho si fakt cením, alespoň mě to nenutí koupit si každou blbost, dále se tady v neposlední řadě ve velkém konzultuje originalita, a to už vůbec není k zahození :-))

nemyslím si, že by to tady bylo jen o chlubení. Vždyť je tady prostor pro všechny a již několikrát jsem psala, že je to nejmenší, aby ty, kterým je bližší jiná značka, založily téma, které bude vyhovovat jim.

Tuším, kdo ti napsal a je mi to docela líto, mám tedy namysli dvě kočky, nechci jmenovat, ale jejich příspěvky mi tady chybí!

Nicméně na druhou stranu se nebudu přece hroutit z toho, že tady nepatřím. Já mám dneska minimum kousků z LV a vůbec se necítím méněcenná. Prostě nemám na to, abych si kupovala každý týden nový kousek, mám jiný priority, líbí se mi i jiný věci a hlavně se cítím stále "zdravá", ne tolik postižená, ale tohle je prostě nemoc!!!!

Estel,

ale i ty se můžeš pochlub, je úplně jedno čím, ale chlub se, čím víc fotek, tím lépe.:-)

Estel, já samozřejmě respektuji Tvůj názor, ale myslím si, že fotky, které sem každý vkládá, jsou určiny hlavně k tomu, aby při případné koupi mohl každý posoudit zde nafocený originál či padělek a předejít tak špatné koupi. Pokud Ti přijdou tak, jakože se tu chce někdo pochlubit, je to Tvůj osobní názor a myslím, že i vydavatele článků to bude mrzet, protože od toho ty články jsou.
Pokud se budu chtít pochlubit, nebudu se chlubit mezi lidmi, kteří se znají pouze pod nicky na netu a ne osobně, ale mezi lidmi, kteří mě uvidí osobně. O tom je přeci chlubení.
Co se týká fotek, já jsem třeba ráda, že sem každý vloží fotku svého nového úlovku, nebo i věcí, které má již doma ve skříni delší dobu, pro mě je to poznatek v tom, že tu kabelku (nebo jiný doplněk) doma nemám a můžu si ho dobře prohlédnout z detailních fotek.
A názor člověka, který má pocit, že se musí z těchto stránek vyškrtnou jen z důvodu, že mu přijde, že se tu lidi chlubí a on sem proto nepatří, mi nepřijde zcela v normě:-(
Ale toť jen můj názor.

Muj dojem takovy opravdu byl..ale treba se pletu:-) ja tady svoje kabelky dávat nebudu nejsem na takové veci. Pokud budu mohla poradit urcite se tak stane.

Estel ale proč? Třeba zrovna tvoje kabelka by někomu pomohla v rozhodování o koupi :-)

Jani mozna jo ale myslim ze mam doma lv které jsou obvykle jako NF..atd.

Estel , tak Vy máte tedy NF , to je můj zatím momentálně zrovna ted nedosažitelný sen , ale že ho koupím a budu mít ,jsem zjistila až tu, až potom , co se tu o něm psalo.. taky jsem pár fotek nafotila , ale já to nemám tady doma s kým probrat , můj se mi směje , že jsem praštěná , kámošky neříkaj nic a já mám ty věci tak ráda.. a když zrovna nemám žehlení , papírování a uklízení , tak se sem ráda podívám a wo tom to je.. Jsme normální ženský se svými starostmi a tak.. Mě se tu líbí a Jana s Dianou asi strávily moc času nad tím,aby to tu vypadalo,jak to vypadá.. Podle mě , by se mělo dávat ještě víc a ještě víc fotek , nejen LV , ale to musíte i Vy ostatní , proč přece ne? ? ? ? ?

Ano NF mam jsem s nim moc spokojena. Mam ho v damieru. Ja na ty fotky opravdu moc nejsem ale mozna az bude cas tak nafotim aby holky pak meli s cim porovnat. :-)

Nooo a já si pořád nutila Gallieru , už ji nechci:o)) a ted nevím , zda NF v damieru , nebo a Azuru , ale to je asi to nejmenší..

Stránky