První kontakt s kabelkou Louis Vuitton

Tuto značku jsem znala snad už od střední školy z časopisů a v té době se již tvořil můj malý sen , jednou si zajet do Pařížské ulice v Praze pro kabelku Louis Vuitton. Sen se mi splnil v den mých 30tých narozenin, kdy mi manžel koupil mou první kabelku. Bohužel pro manžela, jsem kráse a kvalitě Louis Vuitton podlehla a od té doby se má sbírka rozrostla o další kousky, na které jsem právem pyšná.

Kabelka či jakýkoliv produkt Louis Vuitton nestojí málo a dle mého je to známka luxusu. V našem malém městečku zná tuto značku asi tak 1% lidí, takže nikomu nemusím vysvětlovat, kolik mě (manžela) ty moje sny stojí . Jana

Témata:

Výrobci:

Komentáře

Taky si myslím,že ani u nás ve městě není tolik lidí, co by mělo představu kde se ceny za kousky LV pohybují,spíš je neznají a je jim to zcela jedno, to bude jedna skupina, druhá, která ví o jakou značku se jedná,ta má zase mylnou představu o cenách a myslí si, že kabelka musí stát zaručené desetitisíce a ta poslední skupina bude ta, která značku zaručeně zná ze stánků tržnic, letních dovolených a myslí si své.:-)))

Je pravdou, že ani já jsem dlouho neměla představu kolik kabelka stojí (v časopisech byla vždy poznámka, o cenách se informujte v butiku.:-))a myslela si, že je to značka nedostupná, dnes vím, že tomu tak není.... I dnes mám ovšem limit, za který jsem ochotna kabelku koupit.

Líbí se mně filozofie značky už tím, že nepořádá žádné výprodeje, slevy a tím i nám ponechává šanci netratit na výrobku značnou část investice, jako je to u jiných značek.

Jediná chyba této značky je, že se z ní stává závislost.:-)))

...moje řeč...možná bych jen použila výstižnější výraz LV NEMOC:-))..alespoň v mém případě těžce léčitelná...
a jen poznámku,zjistila jsem totiž,že ani jedna z těchto přesně popsaných skupin lidí mě vůbec netrhá žíly,já jsem úplně až k smíchu šťastná se svým skrytým pocitem,že jdu pápá a v ruce mám origo LV:-)))