Originál (31) - Kabelka Louis Vuitton Trevi PM Damier Canvas

Tato kabelka nese jméno slavné římské fontány (Fontána de Trevi) a je zároveň klasická a elegantní – kombinace plátna Damier Canvas a skladu na přední straně kabelky vytváří decentní kontrast s jejím velkorysým vzhledem. Je prostě neodolatelně ženská. Kromě jejího přitažlivého vzhledu je velmi univerzální, víceúčelová, lze ji nosit jak v ruce, tak pohodlně na rameni.

Velikost (DxVxŠ): 34cm x 24cm x 15cm
Vnější materiál plátno Damier a uvnitř červená alkantara, datecode vyražen v kapse na přední straně v alkantaře.
Kabelka má zip pro bezpečnější uzavření, uvnitř pak jednu malou kapsu a kapsu na mobil.
Kabelka má dvě kožené uši a jeden odnímatelný kožený řemen, dole pak kování zlaté barvy (cvočky) k ochraně dna kabelky.
Cena je cca 31 000 Kč.

Témata:

Výrobci:

Komentáře

Krásná! V nejbližších dnech se pro ní chystám do butiku LV. Bude to moje první vuittonka!:)

Ještě se tady moc neorientuji, tak nevím, kam přesně napsat dotaz.. Zajímalo by mě, jestli svoje kabelky udržujete nějakými speciálními přípravky? Mám kabelku Fendi z pštrosí kůže a trochu se bojím, abych si ji špatnou údržbou nějak nezničila.

Moc děkuji za případné odpovědi.
Tereza

Tak to ti gratuluji k tomuto rozhodnutí a ať se ti pěkně nosí.

Mám několik kabelek od LV, v různých provedeních a žádným přípravkem je neošetřuji. Není to třeba. A když je vnitřek kabely špinavý, tak nechám odborně vyčistit. Alkantara se čistí bez problémů.

Tere, já naopak všechny kabelky impregnuji a to jak z venku, tak zevnitř, Damier není nutný impregnovat, ale zvyk je železná košile.:-) Vnitřek bych naimpregnovala každopádně, něco se ti vyleje, tak víš, že ti to nepropustí.

Jinak kabelky ošetřujeme dětskými ubrousky na "prdelku".

Taktéž ti gratuluji k výběru, kabelka je to moc hezká!

Nosí ji i paní Dagmara.:-)

Miracle, čím přímo impregnujete kabelky?
Já se přiznám, že svoje LV jsem ještě nikdy neimpregnovala, ale ten vnitřek mít naimpregnovaný je dobrý nápad :-)

Jakoukoliv univerzální impregnaci,Jani. Kupuji ji u Bati nebo v Humanicu, ale k dostání je všude, i v drogerii. V Humanicu jsem naposledy koupila nějakou NANO tuším, je snad silnější, není třeba tolik vrstev. Je to opravdu výborná věc, žádné skvrny nemaj šanci.:-)

Mám zkušenost, že investice do impregnace se vyplatí.

Neverfull používám běžně i na nákup a podařilo se mi v něm vylít mléko. Nemohla jsem se dočkat až dojdu domů a něco s tím provedu. Vytáhla jsem nákup, NF obrátila naruby a celý ho osprchovala. Mám jej pořád jako nový co vnitřku týká, takže opravdu na údržbu nedám dopustit. Taky části z kůže stříkám, pak na nich nemám fleky od od deště a podobně. Je dobrý to občas zopakovat.

no super Miracle! díky moc, hned zítra valík koupit impregnaci, to mě ani netrklo :-(

ráda jsem posloužila:-)

Díky za vyčerpávající odpověď :-) O víkendu si kabelušky naimpregnuji ;-)

taky díky za inspiraci ohledně impregnace. Není to dávno, co jsem se na to chtěla zeptat a teď tu vidím tuto diskuzi, tak super. Psaly jste si (myslím že lucresia to zmínila), že alcantara se čistí bez problémů - nevíte, jak z ní dostanu čmáranec od propisky? Zatím jsem to ničím nezkoušela, abych tu alcantaru nějak nezničila...
Neverfull musí být super kabelka, co? Když jsem byla v porodnici na kontrole, tak ji tam jedna ženská měla a postupně z ní tahala: jogurt, lžičku, knížky, mašinku a vagónky, vlhčené ubrousky, spoustu svých krámů - prostě bezedná kabelka :-)

na propisku zkus líh, už jsem to tady psala Dianě, opravdu to jde.Můžeš i Alpu, ale podle mě je slabá.

Jj, "Alcantara" je opravdu odolný materiál, omývatelný, odolný proti skvrnám (na propisku neplatí) a navíc je hezký. LV, tak jako Maserati či Lamborghini jej nechává vyrábět u italské společnosti Corporation, která má látku (značku) patentovanou.

NF je fakt super, přesně jak píšeš, NIKDY NENÍ PLNÝ !!!

Stránky