Originál (15) - Kabelka Louis Vuitton Damier Speedy 25

Louis Vuitton Damier Speedy 25.
Nesmrtelná klasika od Vuittona. Kdo je milovníkem této značky, určitě mu ve sbírce nechybí i Speedy.
Kabelka je určená pro nošení v ruce nebo na předloktí.
Damier kanvas je z po obvodu z jednoho kusu kanvasu. Kostky jsou na obou stranách shodné. Boční díly také přesně odpovídají.
HeatStamp je krásně ostrý, vyražený na štítku u zipu. Datecode je pod kapsičkou uvnitř kabelky.
Druky mají nápisy Louis Vuitton. Kožený štítek, který je u zipu má z rubové strany vytlačené číslo 25, které označuje velikost kabelky- takže u Speedy 30 je vyraženo 30 atd.
Uvnitř je červené pevné plátno, které je i na kapse.
Rozměry této kabelky jsou 25x19x15cm.
Uši jsou perfektně provedené, stehy odpovídají na obou stranách stejnému počtu.

Témata:

Výrobci:

Komentáře

ahoj,

mám dotaz - mám tuto Speedy 30, ale na štítku tedy 30 uvedeno není (a to jsem jí kupovala osobně v Pařížské) - je to tak rok a půl. A pak mam jednu starší Speedy 25 v epi a tam to označení také není.

Jak to tedy s tím označením je?

Díky za odpověď

Katka

Ahoj, také mám speedy 25 v epi, šla jsem ji omrknout a mám tam rovněž na štítku vyraženo označení 25, je kupovaná v Pařížské tuším 4 roky zpátky. L.

Ja si myslim, ze to tam bylo, jen uz je to osahane a neni to videt. Taky mam nejake Speedy, vzdy nakupuji vyhradne v LV obchodech a na tech starsich uz to cislo videt vubec neni. Dokonce na predlonske 35 Watercollorce jsem to musela dlouho hledat, i kdyz neni nosena moc. Pokud jsi nakupovala v origo obchode, tak se neboj.

no ja tu 30 mela tak 5x, jinak je ve skrini - takze pochybuji ze je to osahane... (tu 25 mas u hooodne dlouho a nosim casto, tak je to i mozne). Ale kupovala jsem ji v Parizske... Strach ze neni origo nemam - jen mne zajimalo jestli je to pravidlo i u tech 30?

Dobrý večer,
tak i já mám na všech Speedy číslo.
U některých je už méně vidět. Ale máme trik, jak čísílko z toho koženého kousku vytáhnout zpět a uvidět ho :-))
Stačí trochu vody a potřít tu kůži ze strany, kde číslo má být, ono jak je to číslo vytlačené do kůže, tak jakoby vyleze a je chvilku vidět.
Čím starší kabelka to je, tak asi to osahání konce bude silnější a díky tomu i číslo méně viditelné.
Hezký večer všem!

Tak já se mrkla na svojí Speedy starou už 3roky a 35tka tam je, ale je to vidět už hůř. Skoro už to vidět není. I když je to 100% originál kupovaný mnou osobně v Pařížský ul. a jsem si jistá, že při koupi to tam bylo. Koukala jsem ještě na Watercollorku starou rok nebo dva teď nevím, taky originál, ale z Itálie kupovaná přítelem a tam to ještě vidět docela je, ale taky to bylo dřív lepší...