Jak zacházet s materiály Louis Vuitton - IV. díl

Damier Sauvage
Tato vzácná kůže s potiskem Damier podtrhuje všechny vznešené rysy a krásu přírodní hovězí kůže. Svoji hladkosti si udržuje díky svému speciálnímu vyčinění. Barevné odstíny jsou přírodní a přispívají k autenticitě kůže.
Chraňte produkt před vlhkostí a vyvarujte se skladování v blízkosti topného zařízení (radiátory...)
Omezte jakýkoliv kontakt s vodou a produktem obsahujícím alkohol (parfémy, rozpouštědla...) make-up, mastnotu, nebo s jakýmkoliv drsným povrchem.
V případně znečištění můžete produkt vyčistit jemným vlhkým kusem látky. Vyhněte se použití kartáčku, může poškodit hladkost chlupů. Ty můžou ztratit svoji texturu (strukturu) v případě tření.
Doporučuje se zamezit kontaktu s abrazivními povrchy (např. lem kalhot).

Suhali
Povrch této vzácné zrnité kozí kůže je přírodní a neprošel žádným chemickým procesem na rozdíl od jiných povrchů, které jsou tištěné uměle. Kozí kůže je ošetřena rostlinným procesem, aby se zachoval přírodní vzhled a kvalita kůže. Ošetření je provedeno jenom na povrchu, aby se nezakrývala zrnitost (textura kůže) a zachovala se její smyslnost a jemnost.
Chraňte produkt před vlhkostí a vyvarujte se skladování v blízkosti topného zařízení (radiátory, případně interiér auta v létě).
Zamezte vystavení produktu přímému slunečnímu světlu, barvy by mohly vyblednout.
Pokud produkt nepoužíváte, uložte ho do textilního pouzdra, které slouží na jeho zachování.
Vyhněte se abrazivním, drsným a ostrým povrchům. K čištění použijte jemný vlhký kus látky.

Čerpáno z brožury Louis Vuitton.

Výrobci: