Jak koupit originální kabelku či doplňek

Milé dámy,

všechny jsme asi stejně naladěné a i když nejsme, tak si občas nějakou tu radost prostě udělat musíme :-)

Je velice důležité, pokud nenakupujete v kamenném obchodě, ale přes internet (například na aukčních serverech), abyste kupovaly od spolehlivého prodejce. Pokud nemá hodnocení od kupujicích a prodává například zcela novou kabelku Louis Vuitton Galliera PM za 8000,- (jejíž cenová relace je cca 24000,-), tak je na první pohled zřejmé, že to je velice zajímavá nabídka, ale něco asi na tom nebude v pořádku... Fotky jsou stažené z internetu (to už umí každý), popis, který nezaručuje originalitu a prodejce s O hodnocením.

Abyste tomuto předcházely a nekoupily fake, je nutné se předem prodejce dotázat, zda prodává originální kousek a hlavně, zda ručí za originalitu vrácením peněz. Většinou přizná "barvu" a napíše, že se jedná o napodobeninu a nebo neodpoví nic. To Vám pak leží v hlavě, jestli jí máte koupit nebo ne, ale věřte, že s takovým popisem, fotkami a spoluprácí nemá cenu riskovat ztrátu peněz, nervů a času.

Vím o čem hovořím, proto se zde s Vámi rádi podělíme o fotky padělků i těch originálních kousků.

Milé maminky, ženy, slečny, dámy, jestli máte podobné zkušenosti i s jinými značkami než Louis Vuitton, podělte se námi o ně, budeme rádi.

Všem přeji krásný den, Jana.

Výrobci:

Komentáře

Zdravim vsechny, konecne mam registraci na Vasem foru a muzu nafotit kabelku/y LV, ktere mam ci budu mit. Take se zajimam pouze o originaly, pred asi 5ti lety jsem koupila fake LV papillon multicolore noir za 1500 (ten klasicky fake z tech dob, s jemnou kuzi vevnitr) a k tomu stejnou penezenku za 700. Tedy dohromady 2200 korun. Mela jsem ji "na sobe" jednou, a tak jsem se stydela, ze jsem obe prodala v praci jedne kolegyni, ktere jsem ovsem rekla, ze jde o fake...za 700 kabelku i penezenku...Od te doby jsem ulitavala na Dioru, mam dve Diorky, dalsi kabelku a penezenku a pasek Dior,. vse original za celkem dost penez, mi ukradli :-) Budu se snazit nafotit a naucit se vlozit fotky sem, abych i Vam ukazala, co mame vsechny rady.
Akorat s prihlasovanim mam problemy, kdyz zadam sve uzivatelske jmeno a heslo, tak mi to hlasi ze je to spatne, prihlasuju se klikem s emailu, protoze jinak je mi po trech pokusech pristup zamitnut... ale jinak super stranka:-) Helena.

Helena

Milá Heleno,
vítáme Vás na našich stránkách. Potíže s přihlášením jsou zvláštní, mělo by vše fungovat tak, jak má. Nebo se podívejte, zda nemáte při přihlašování zapnutý Caps lock (tlačítko pro psaní velkých písmen)
Zkuste ještě rozkliknout diskuzní fórum, tam se také musíte zaregistrovat a tam můžete diskutovat a přidat fotky svých pokladů.
Jsme rády, že jste s námi na jedné vlně a nepodporujete padělky :-)
S pozdravem, Jana + Diana