Guess - historie aneb, jak to všechno začalo.....

Guess patří také mezi kvalitní výrobce hodinek, doplňků, kosmetiky, oděvů, šperků, ale v poslední době se návrháři zaměřili i na bytový design.
Spolupracují i s jinými výrobci např. Swarovski.
Značku Guess založili bratři Paul a Maurice Marciano v americké Kalifornii v roce 1981, oba vládnou firmě dodnes.
Guess má tři základní kolekce:
Guess
Guess by Marciano
G by Guess
První reklamní kampaň firma vytvořila v roce 1982, už dva roky poté vznikla kolekce hodinek a velmi úspěšně pronikla na trh.
V 80-tých letech se tato značka stala opravdu velmi oblíbenou u všech věkových kategorií.
Na základě reklamních kampaní značky Guess se staly slavnými Naomi Campbell, Claudia Schifer, Eva Herzigová...
Tato značka je i u nás velice oblíbená. Milují jí teenegeři, ženy i muži každého věku. Guess má i velký sortiment pro dětskou část.
Další článek již bude o nějaké kabelce, kterou mám doma - zkuste se i Vy pochlubit nějakým originálním doplnkěm od této značky.

Témata:

Výrobci:

Komentáře

Ahoj holky,
zdá se vám tato guesska OK?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=38723714
To G na plátně i na sponě mi příjde nějaké divné, taky malé g na sponě jsem ještě neviděla. Vždycky je první písmeno velké G. Jinak se mi ale hrozně líbí. Co vy na to???
I.

měla jsem takové G na kabelce kupované v USA, a protože jsem ji kupovala sama, originál to byl:-D

Má kabelka kovový štítek uvnitř kabelky? Není vidět... Ale neřekla bych, že by to byl padělek... :-) Satén uvnitř, zip i placka G je dle mého v pořádku.

Právě že nemá kovový štítek uvnitř kabelky :-(. Mně se zdá ale divné jen to G. Jestli ho ale znáte ze starší kolekce Guessu, tak do toho půjdu. Paní je z toho dotazu (zda si je jistá originalitou)sama nešťastná, dokonce o 200 Kč snížila cenu.
Mercedes nevzpomínáš náhodou, jestli tam byl štítek uvnitř?
Díky moc
I.

tuhle o tom byla debata i na MMB,opravdu ne všechny Guessky mají vevnizř ten kovový štítek...já jich mám asi 6 nebo 7 a mají ho jen tři,záleží zřejmě na sérii a typu kabelky...a opravdu moje jsou origo...

myslím,že na 99% je to originál,taková série se vyráběla,je starší,dodneška se dá sehnat podobně vzorovaná s tímto stylem Géčka třeba i na peněženkách..

...já měla stejnou placku na peněžence a byl to origo z obchodu...tak bych se asi nebála...

Dobrý den,
ráda bych se zaptala, jestli hraje nějakou roli zdobení na vnějším povrchu kabelky. Několikrát jsem se na internetu setkala s tím, že "Géčka" nejsou navzájem propletená tak, jako u mých kabelek z kamenných obchodů. Jde o padělky? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.