Fake (2) - Kabelka Speedy Graffiti 30

Fake Louis Vuitton Speedy Graffiti 30

Tento falzifikát byl velmi precizně proveden, bylo jen pár odlišných detailů.
Kabelka byla dobře zpracována, pouze u uší bylo znatelné horší provedení. Canvas byl bezchybný.
Rozdíl od originálu byl v rozměrech kabelky.
Kabelky Speedy jsou na kožených štítcích rozlišeny vyraženým rozměrem kabelky, takže kabelka Speedy 25, má na štítku 25 a podobně.
Tato byla uvedena jako 30, to byl i rozměr, ale na koženém štítku bylo vyraženo 35, což padělatel nevzal v úvahu.
Vnitřek byl ve stejném provedení jako originál, z hnědé látky.
Souhlasila i kapsička, pouze vnitřek kapsičky byl z trochu jiného materiálu, než u originálu.
Originální kabelka má ve vnitřek kapsičky potažen gumovou měkkou hmotou, u této byl materiál spíše "šustivý".
Stamp byl nepřesný a zasahoval do okraje štítku, také datecode byl vyřažen hlouběji, než je obvyklé.
Součástí byl i zámeček s klíčkem, který byl originální.
Kabelka měla doklad o původu, originální doklad, což bylo velmi matoucí .
Je potřeba si vždy vše dobře prohlédnout, protože u LV se nespletou v ražbě a provedení je precizní.

Témata:

Výrobci:

Komentáře

Je to kabelka, která byla inzerována na Sbazaru a náslelně na LB? Jestli je to ona, nechala jsem si ji ověřovat na PF a tam bylo jednoznačný fake i přestože u ní byla faktura.
Hlavně na Sbazaru byla kabelka nabízená za úplně směšný peníze.

Lidi jsou opravdu vynalézaví!

Jinak Vám přeji, aby se web rozjel v plné parádě, líbí se mi.:-)

Dobrý den,
nejdřív byla na Aukru, potom na Sbazaru a LB nevím ( tam bych se domnívala, že fake poznají), co je LB je mi známo, ale nevím co je PF- můžete mi to prosím osvětlit? Purse forum?
děkuji Diana

Ahoj, předpokládám, že si můžeme tykat, na fórech je to běžný, né?:-)

JJ, PF je Purse forum. I mně se líbila Speedy od Sprouse, ale už když jsem se ptala proč prodává kabelku tak levně (limitky se přece prodávají daleko dráž než byla jejich nákupní cena), tak dotyčný tvrdil, že přítelkyně už ji nechce a je nošená.
Po ověření na PF jsem mu psala, že má odvahu nabízet fake s fakturou, která k tomu nepatří a že jsem otrávená z lidí jako je on...., odepsal tohle:

No jako podivejte se ja vim ze ta kabelka je original a vubec me nezajima co napsali nejaky lidi z nejakeho neoficialniho fora, kde sedi parta lidi co nema co napraci a prohlizi si tam fotky.
Ja jsem tu kabelku koupil osobne ve vidni v obchode LV, dostal jsem k ni tento ucet co jsem vam posilal, takze ja jsem si 100% jisty ze je to original, apon original z original obchodu.
A jestli uz tohle neni original, tak potom je michaji primo v obchode LV.

Byl svolný i osobnímu předání v Brně...

Ještě ten večer kabelka zmizela z Sbazaru a na druhý den byla nabízená na LB. Tam se ohřála cca jeden den(nejsíše, než se přišlo na to, že je to fake).

Jak jsi přišla ke kabelce ty?

..... no já ji koupila na Aukru a pohádka byla trochu jiná : Mám ji z Ebay od jednoho prodejce a je k tomu účet a chci oficiální vyjádření, že je to fake - jo a pokud ji chcete, dám nějakou slevu.
Když jsem mu napsala, že ji nechci a pochopitelně ji nechám klidně u LV oficiálně ověřit, že zaplatí posudek a že to bude posuzováno jako podvod, protože doklad byl originál- najednou jsem měla připsané zpátky peníze :-)
Na LB moc nechodím, něco jsem tam koupila, ale raději "lovím" :-)
Aukční servery a bazary - to je adrenalin :-)
......to , že prodávají v oficiálních obchodech falza, to mi také jedna paní napsala- chtěla jsem detailní fotky Speedy a jaký je k tomu zámeček- tak mi naprosto z patra odpověděla, že jsem "lama" a že k této kabelce nic takového jako zámeček není- to je jen k cestovním zavazadlům, že se o LV již dlouho zajímá , že bych se někdy měla do normálního obchodu jet podívat , jo a v Pařížské prodávají fejky :-) :-) :-) a dustbagy jsou výmyslem vietnamců :-) :-)
smíchy jsem se neudržela a posílala jsem to i kamarádce Janě.

Diana

Hlavně, že máš peníze zpět, někdo vážně na zabití! Podvodníků je na netu neskutečně hodně, opravdu to nechápu. Zakázala bych taky prodávat originální dustbagy,papírový tašky, krabky...., tohle všechno nahrává jen fejkařům.

Já byla nedávno na Hatích a šly jsme mrknout na proslulou tržnici, byly tam fejky od Galliery, Speedy až po šátky od Sprouse, taky ty,které se prodávají na MMB, Aukru za šílený peníze! Kolik za ně chtěli netuším. http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=32460036&tab=4
http://aukro.cz/item988837656_sala_satek_sal_louis_vuitton_lv.html tady jeden s fakturou.

Prý tržnici chvíli hlídali celníci, teď tam zase nikdo není!

Adrenalin? Když přijde taková kabelka jako tahle Speedy, adrenalin musí opravdu stoupnout.:-)))Fajn je, že převažují ty radostný koupě.

Dobrý den,

jen bychom rádi také přispěli k této diskuzi a zbavili vás zbytečných pochybností. Žádné padělky se na naše stránky NIKDY nedostanou, kabelka Speedy Graffiti se prodala během pár minut. Data code námi prodávané kabelky byl AA0029, kabelka byla navíc nošená, s patinou.

Přejeme všem hezký den

Luxury Bags

Když Vás tu máme, můžu poprosit, aby na Vašich stránkách bylo možno rozkliknout obrázek do většího rozlišení? U tak drahých kousků by to chtělo víc detailů a větších fotek. Jinak váš web je ok.:-)

.. a já si říkám, kde jste že dneska toho u Vás moc nepřibylo...tak nezahálet a šup - šup vystavovat !!!
,-D