DŮLEŽITÉ - nasekabelky.cz po 6 měsících

Milé uživatelky,

po několika měsících existence těchto stránek se počet registrovaných uživatelů blíží 70 a počet návštěv se každým měsícem zvyšuje. Naše původní a pouze velmi hrubé představy o náplni nabyly dosavadním živelným růstem konkrétních podob a jsme přesvědčeny, že právě nyní nastal ten správný čas náš společný web trochu uhladit a učesat a připravit jej pro další růst a rozvoj.

Články
Článek by měl v první řadě pomoci všem, kteří hledají (nejčastěji před koupí) informace o tom, jak konkrétní výrobek vypadá. Měl by obsahovat velmi podrobný popis a fotografie včetně detailů, které by měly odlišit falzifikát od originálu. Cítíte-li se na psaní článků a chcete pomoci ostatní, neváhejte nás kontaktovat. Rády mezi sebou přivítáme další přispěvatelky.

Blog
Příspěvek v blogu je pro ty, které se chtějí pochlubit poklady, které vlastnily či vlastní, ale nechce se jim popisovat a fotografovat výrobek tak, aby tento příspěvek splňoval požadavky na článek. Stejně tak je místem pro osobní zamyšlení, úvahy, zkušenosti, doporučení atp.

Diskusní fórum
Diskusní fórum je tím správným místem pro otázky, rady, diskuse a popovídání si o všemožných tématech okolo našich koníčků. Ať již týkají dotazů ohledně originality, prodejců či kupujících, aukčních serverů a bazarů a tak podobně. Do příspěvků do diskuse je již možné vkládat fotografie, stejně tak jako ke komentářům.

Ještě jednou prosíme o vkládání fotek k jednotlivým příspěvkům spolu s (případnými) odkazy. Hlavně odkazy na aukce a bazarový prodej mají jen omezenou životnost a chceme se vyvarovat situace, kdy si bude někdo číst příspěvek po půl roce od jeho vzniku a po kliknutí na link, který slibuje fotografie, se objeví pouze hláška Stránka nenalezena.

Děkujeme všem přispěvatelkám a pevně věříme, že tento web bude přínosem pro všechny, kdo jej navštíví.